Hurxkens Car Parts - Land- en Range Rover

Hurxkens Car Parts - onderdelen : +(0031)475 - 45 92 64 of +(0031)475 - 45 29 75
mail: carparts@hurxkens.nl


Uitleg artikelnummers Land- en Range Rover

Als u een onderdeel gevonden hebt zult u zien dat van sommige artikelen meerdere varianten in de webshop staan. De verschillen zitten in de afkomst van het product.
Origineel onderdeel van Land- en Range Rover
Dit zijn onderdelen geleverd door de voertuigfabrikant, in originele verpakking. Deze onderdeelnummers zijn identiek aan het originele onderdeelnummer gevolgd door een -LR.

Origineel onderdeel  (O.E.)
Dit zijn onderdelen geproduceerd door de leverancier die het originele onderdeel voor LandRover maakt, maar het onderdeel is niet verpakt in een origineel merkdoosje.  Deze onderdeelnummers zijn identiek aan het originele onderdeelnummer gevolgd door een G.

Vervangend onderdeel / aftermarket
Deze onderdelen zijn een kopie van het origineel. Dit zijn nog steeds producten van een hoge kwaliteit maar zijn goedkoper dan het origineel en zijn niet gemaakt door de leverancier van de originele onderdelen. Deze onderdeelnummers zijn identiek aan het originele onderdeelnummer.

Indien u onderdelen wilt komen afhalen en via de webshop al gezien heeft, vragen wij u deze op voorhand al via de webshop te bestellen. Zo kunnen wij de bestelling alvast voor u klaarleggen.
We kunnen de bestelling terplekke nog naar wens aanpassen. Zo zijn de onderdelen alvast voor u gereserveerd. Betaling kan contant, per pin of op voorhand via Ideal (of betaling door overboeking).