Hurxkens Car Parts - Lotus Elise

Aparte rubriek voor de Rover SD1 en Rover P6 onderdelen
Veel motoronderdelen en toebehoren die u terugvindt in de Lotus Elise (1995-2003), werden destijds ook bij de Land Rover Freelander (1997-2006) en de MGF & MGTF (1995-2005) gebruikt. Vanwege de vele overeenkomsten tussen de onderdelen van de Lotus Elise, de Land Rover Freelander en de MGF & MGTF – hebben wij hier een aparte rubriek voor aangemaakt, zodat u als klant een nog eenvoudiger overzicht heeft van de onderdelen die wij u kunnen leveren voor uw Rover SD1 en/of P6.

Uitleg artikelnummers Land Rover / Lotus Elise / MG
Als u een onderdeel gevonden hebt zult u zien dat van sommige artikelen meerdere varianten in de webshop staan. De verschillen zitten in de afkomst van het product.

Origineel onderdeel van Land- en Range Rover
Dit zijn onderdelen geleverd door de voertuigfabrikant, in originele verpakking. Deze onderdeelnummers zijn identiek aan het originele onderdeelnummer gevolgd door een -LR.

Origineel onderdeel (O.E.)
Dit zijn onderdelen geproduceerd door de leverancier die het originele onderdeel voor LandRover maakt, maar het onderdeel is niet verpakt in een origineel merkdoosje. Deze onderdeelnummers zijn identiek aan het originele onderdeelnummer gevolgd door een G.

Vervangend onderdeel / aftermarket
Deze onderdelen zijn een kopie van het origineel. Dit zijn nog steeds producten van een hoge kwaliteit maar zijn goedkoper dan het origineel en zijn niet gemaakt door de leverancier van de originele onderdelen. Deze onderdeelnummers zijn identiek aan het originele onderdeelnummer.