Werkplaats

Voor contact:

Hurxkens Car Company - werkplaats/reparaties : +(0031)475 - 45 92 62 of +(0031)475 - 45 29 77  
mail: carcompany@hurxkens.nl    Een goede, veilige auto aanschaffen is één... uw auto ook goed en veilig onderhouden is een andere zaak. Natuurlijk kunt u daar zelf heel wat aan doen. Denk bijvoorbeeld aan koeling, oliepeil, verlichting en bandenspanning. Maar om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt.

Onderhoudsbeurt

De Algemene Periodieke Keuring is niet meer dan een momentopname. Bovendien wordt vooral gekeken naar de verkeersveiligheid. Motor en versnellingsbak komen bijvoorbeeld helemaal niet aan de orde. Wordt uw auto goedgekeurd, dan betekent dit dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Ondanks de APK moet er regelmatig door een vakman naar de staat van uw auto gekeken worden. Hoe vaak hangt uiteraard helemaal af van hoeveel u rijdt. U weet zeker dat Hurxkens Car Company uw auto van top tot teen controleert. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator.

Duidelijkheid

Wordt bij de onderhoudsbeurt een mankement geconstateerd, dan hoort u dit meteen. Ook kan de monteur u precies vertellen welke reparaties u op korte termijn nog kunt verwachten. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Motorenrevisie

Het reviseren van een motor wil zeggen dat de “oude” motor of het “oude” onderdeel van de motor opnieuw wordt gebruikt nadat het gerepareerd is. Dit gebeurt doordat het onderdeel met hoogwaardige technieken weer in nieuwstaat wordt gebracht en dezelfde specificaties krijgt als een volledig nieuw onderdeel. Een brandstofpomp, een turbo, een cilinderkop, een krukas, verstuivers en injectoren zijn enkele motoronderdelen die door ons prima gereviseerd kunnen worden.
Niet in alle gevallen kan een onderdeel of een motor gereviseerd worden. Als een onderdeel gescheurd of gebroken is, is revisie meestal geen oplossing meer. In de meeste gevallen is revisie van de motor of onderdelen van de motor een goed en goedkoop alternatief voor een compleet nieuwe motor. Het bespaart u veel geld en samen sparen wij het milieu.

Schadeherstel

Iedereen die auto rijdt heeft de kans een deuk of kras op te lopen. Dat is niet prettig, maar gelukkig kunt u op onze hulp en service rekenen. Het uitdeuken of zelfs vervangen van plaatwerk en het vervangen van ruiten is ons dagelijks werk. U kunt ook bij ons terecht voor een restyle van uw auto en het uitdeuken zonder spuiten. Wij garanderen u dat uw auto na herstel weer in topconditie verkeert, zowel optisch als technisch.
Een auto is niet snel total-loss. Er is altijd weer wat moois van te maken. Wij hebben in het geval van schade slechts één doel voor ogen: het voor u soepel afhandelen van de schade, zodat uw auto zo snel mogelijk "als nieuw" de garage uit kan rijden. Bij de meeste schades is de auto binnen drie dagen weer klaar. Wij garanderen u een schadeherstel volgens de strengste normen en letten altijd op waardebehoud, veiligheid en betrouwbaarheid.

Prijsopgave vooraf

Bij reparaties aan uw auto gebruikt Hurxkens Car Company alleen onderdelen van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste specificaties. Daarbij bent u verzekerd van vaste en scherpe reparatieprijzen voor tal van producten. Van remblokken en accu's tot uitlaat- en schokdempers. Wij kunnen voor uw auto de juiste prijscalculatie maken, inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW.